مدیر عامل نوکیا در کنگره جهانی موبایل در بارسلونا به طور واضح به همگان گفت که تلاش آنها متقاعد کردن نوکیا به استفاده از سیستم عامل آنها یعنی آندروئید است و آنها تمایل دارند که نوکیا به جای استفاده از ویندوز ۷ مایکروسافت از آندروئید استفاده کند و انتخاب آندروئید برای نوکیا را بسیار شایسته دانسته است.شاید بسیاری از عاشقان نوکیا نیز همین میل را داشته باشند تا نوکیا متقاعد شود و از آندروئید استفاده کند یا حداقل بر روی تعدای از گوشی های خود برای دوست داران آندروئید این سیستم عامل را عرضه کند ولی با سخنان مدیر عامل نوکیا در روز گذشته بعید به نظر می رسد که نوکیا به این زودی ها تصمیم به چنین کاری بگیرد.
با قراردادی که بین یوتیوب و الجی برقرار شد، از این به بعد کاربران گوشی LG Optimus 3D قادر خواهند بود تصاویر ویدئویی یوتیوب را سه بعدی ببینند. همانطور که میدانید LG Optimus 3D اولین گوشی است که به صورت سه بعدی و بدون نیاز به عینک تصاویر را نمایش میدهد. البته در حال حاضر ویدئوهای یوتیوب فقط از طریق عینک Anaglyph به صورت سه بعدی به نمایش گذاشته میشود که در آینده نزدیک این مورد هم مرتفع خواهد شد. همچنین کاربران میتوانند از این پس ویدئوهای سه بعدی خود را نیز در یوتیوب آپلود کنند.
مسلما یکی از شاخصه های مهم و متمایز کننده گوشی های تلفن همراه شاخصه سیستم عامل است . سیستم عاملی که به صورت مستقیم می تواند بر کارایی ، قیمت ، قابلیت ساپورت نرم افزاری ، کیفیت کاربری و … تاثیر بگذارد . امروز و در این مقاله ما سعی داریم به برسی اجمالی سیستم عامل ها و در واقع بیشتر به معرفی انواع آن بپردازیم . در این مقاله بیشتر هدف معرفی انواع سیستم هاست و به ویژگی آنها به صورت اجمالی پرداخته شده است ….
به نظر می رسد سامسونگ قصد داشته در کنفرانس دنیای موبایل بارسلونا در این هفته از Galaxy S 2 پرده برداری کند. اما در دنیای فعلی مخفی نگه داشتن اطلاعات کار سختی است.
Samsung I9003 Galaxy SL را باید تغییر یافتهی Samsung I9000 دانست. این گوشی امروز به صورت رسمی معرفی شد. از مشخصات اصلی این گوشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پردازندهی ARM Cortex-A8 با فرکانس ۱ گیگاهرتز، به همراه PowerVR SGX540 برای پردازش اختصاصی تصاویر
- صفحه نمایش لمسی خازنی ۴ اینچی از نوع Super Clear LCD با رزولوشن ۸۰۰×۴۸۰ پیکسل، به همراه شیشهی مقاوم Gorilla Glass
- دوربین ۵ مگاپیکسل به همراه تمرکز خودکار- فیلمبرداری با کیفیت HD
- سیستم عامل اندروید ۲.۲
- رابط گرافیکی زیبای TouchWiz 3.0
- شتابسنج و حسگر مجاورتی
- پشتیبانی از Swype
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- بلوتوث نسخهی ۳.۰
- باتری پر قدرت ۱۶۵۰ میلی آمپر- ۶۱۰ ساعت آماده به کار و ۱۵ ساعت مکالمه
- پشتیبانی از GPS به همراه A-GPS
- دوربین دوم برای مکالمه تصویری ۰.۳ مگاپیکسل
این گوشی برای کشورهای آسیایی و خاورمیانه در نظر گرفته شده است. زمان ورود آن به بازار هنوز مشخص نیست.
سایت نارنجی از محبوبترین و پربازدیدترین وبلاگهای وب فارسی محسوب میشود. وبلاگی قوی و نارنجی که آخرین اخبار گجتها را برای خوانندگان مهیا میکند. نارنجی در حقیقت از یک گروه گیک که عاشق دنیای فناوری هستند تشکیل میشود که با همکاری هم و یک کار گروهی، جدیدترین اخبار دنیای آیتی را فراهم میکنند. این گروه موفق برای ارتباط نزدیک باهم از یک اتاق خبر استفاده میکنند که جدیدترین خبرها در این اتاق مجازی بیان میشود. این گروه توسط آقای هنرمند انسجام پیدا میکند و یک نارنجی را تشکیل میدهد. در ادامه مصاحبهای با آقای علی اصغر هنرمند سردبیر وبلاگ نارنجی توسط مجله پریانا صورت گرفته است. در این مصاحبه با ایشان در مورد خودشان و علایقشان، نارنجی، آیندهی نارنجی، خوانندگان نارنجی و مطالب جذاب دیگر صحبت کردهایم. با ما همراه باشید.
سی شش را می توانن یکی از تولیدات موفق نوکیا به حساب آورد .
چرا که در ادامه خواهید خواهند که این گوشی چه ویژگی های خوب و کاربردی دارد !
در آخر هم به این نتیجه خواهیم رسید که این گوشی اصلا به درد می خورد یا نه ، پس توصیه میکنیم تا آخر این مطلب را بخوانید ؟!
Android به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی می شود که توسط گوگل ساخته شده است. آندروید اوپن سورس (open source) است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. آندروید به معنای واقعی “باز” (=Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. آندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.
دیر زمانی پیش از این، رقابت اصلی در دنیای سیستمعاملهای همراه میان دو رقیب دیرینه این کلاس یعنی سیستمعامل ویندوز موبایل و دو گونه مختلف اتحاد سیمبیان جریان داشت. در آن زمان کاربران این سیستمعاملها به راحتی به سه دسته (شامل کاربران تجاری ویندوز موبایل، دوستداران Symbian UIQ با تاکید بر روی قابلیت لمسی صفحه نمایش و کاربران گوشیهای متفاوت نوکیا با سیستمعامل Symbian S60) تقسیمبندی می شدند. دیگر نقش آفرینان این رده همچون مدلهای نهچندان پر شماره مبتنی بر BlackBerry OS و Palm OS بدلیل توزیع جغرافیائی محدود و عدم تنوع در محصولات ارائه شده با این سیستمعامل ها عملا هیچگاه نتوانستند مرزهای جغرافیائی زادگاه خود را ترک کنند.
موتورولا به تازگی گوشی هوشمند(اسمارت فون) جدید خود را در ژانویه ۲۰۱۱ معرفی کرد که این گوشی Motorola Atrix 4G نام دارد و دارای سیستم عامل گوگل آندورید ۲٫۲ و همچنین رم ۱ گیگ و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت با قابلیت ارتقا تا ۳۲ گیگابایت را با کارت های میکرو اس دی دارد.
نکتهی جالب توجه در مورد این گوشی پشتیبانی آن از فلش و HTML 5 است. با سرعت بالایی که این گوشی در اتصال به شبکه دارد به راحتی میتوانید با اینترنت کار کنید.
شرکت مایکروسافت امیدوار است در جریان برگزاری نمایشگاه بزرگ محصولات الکترونیکی مصرفی CES 2011 که ماه آینده در آمریکا برگزار میشود، نسخه ویژهای از سیستمعامل ویندوز را برای رایانههای لوحی معرفی کند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در نشریات بلومبرگ و Wall Street، اعلام شده است که نسخه جدید ویندوز با پردازندههای ساخته شده در شرکت Arm مخصوص رایانههای لوحی سازگاری دارد.
طی دو روز گذشته خبرهای زیادی از گوگل شنیده ایم. یکی از آنها لپ تاپ گوگل به همراه سیستم عامل کروم بوده است. اما خوب است کمی بیشتر در مورد سیستم گوگل بدانیم :
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
مفهوم مجازيسازي مفهوم تازهاي نيست. اين مفهوم در دهه 60، هنگامي كه از Mainframe ها استفاده ميشد، به وجود آمد. با پيشرفتهاي دنياي ديجيتال و خصوصا كامپيوتر و شبكههاي كامپيوتري، يكي از نيازهاي كاربران و مديران دسترسي آسان و سريع به منابع و سرويسها با سرعت بالا بود. با توجه به گسترش ارتباطات و بالارفتن نرخ ارسال اطلاعات مشكل كمبود سرعت انتقال اطلاعات در حال بهبود يافتن بود. بعد از بالا رفتن توان پردازشيMainframeها، بيشتر مديران به سمت استفاده ازMainframe براي سرويسدادن به كاربران در زمان مناسب و با هزينه پايين رفتند. در راهبرد قديمي،Mainframe را به تعدادي ماشين مجازي به صورت منطقي تقسيم ميكردند(شكل 1) و براي پردازش كارهاي كاربران هر كدام از اين ماشينهاي مجازي را به كارهاي كاربران تخصيص ميدادند. در صورت بروز مشكل براي يك ماشين مجازي، ماشينهاي ديگر تحت تاثير قرار نميگرفتند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در فرودگاه، هتل، رستوران، کتابخانه و یا حتی دفتر کار، امروزه دیگر در هر کجا که تصور کنید ممکن است بتوانید به اینترنت متصل شوید. در آینده ای نزدیک شبکه های ارتباطی بدون سیم چنان گسترشی می یابند که در هر زمان و مکانی شاهد ارائه خدمات اینترنت بی سیم خواهید بود. به کمک شبکه هایی همچون Wi-Fi قادر خواهید بود تا رایانه های یک اطاق یا دفتر کار خود را به راحتی به یکدیگر متصل نمایید.
شرکتهای تولید کننده کامپیوتر، سیستمهای سرگرمی و دیگر وسایل الکترونیکی دریافتهاند که تعداد بیشمار کابلها و کانکتورهای محصولاتشان، نصب صحیح یک سیستم کامل را برای بار اول حتی برای متخصصان مشکل میسازد. راهاندازی کامپیوترها و سیستمهای خانگی روز به روز پیچیدهتر شده و شخص خریدار باید تمامی جزییات مربوط به اتصال کلیه قسمتها را یاد گرفته و به خاطر بسپارد. بنابراین برای رفع این مشکلات به روش بهتری برای ایجاد ارتباط بین دستگاهها نیاز داریم. در اینجاست که Bluetooth معرفی میشود.
● GPRS چیست؟
GPRS مخفف General Packet Radio Service یا (سرویس عمومی پكتهای رادیویی) است كه امكان ارسال و دریافت اطلاعات و داده را روی شبكه تلفنهمراه فراهم میسازد. این تكنولوژی جدید، مكالمه تلفنی و ارسال اطلاعات را برای كاربران، در یك زمان ممكن میسازد و در واقع سیستم تكمیل شده SMS تلقی میشود.
کمپانی ایسوز در روزهای آخر هفته قبل یک سمینار فنی برگزار کرد که در آن، برنامه عرضه محصولات آینده این کمپانی، خصوصیات جدید این محصولات و طرحهای توسعه این کمپانی برای سال ۲۰۱۱ مطرح شدند. ما در این بخش در مورد چهار تا از مادربوردهای جدید ایسوز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار میدهیم. این مادربوردها برای پشتیبانی از پروسسورهای Sandy Bridge اینتل که در آیندهای نزدیک تولید میشوند، به بازار عرضه میشوند. طرفداران محصولات ایسوز که به ارتقاء تجهیزات خود به هنگام عرضه پروسسور Sandy Bridge شرکت اینتل علاقه دارند، نیز میتوانند اطلاعات مفیدی را در این بخش پیدا کنند.
چندی پیش با معرفی آخرین و جنجالی ترین نسخه از سیستم عامل مایکروسافت برای تلفن های همراه هوشمند با نام Windows Phone7 در مقاله ای آن را رو به روی یکی از رقبای خود یعنی آندروید گذاشتیم و این دو را با هم مقایسه کردیم. حال نوبت به مقایسه این سیستم عامل تازه وارد با iOS (لفظ هنرمندانه و کوتاه شده iPhone OS )سیستم عامل محبوب اپل برای گوشی های آی فون رسیده که نسخه ۱/۴ چند ماهی از ویندوز فون مسن تر است. می خواهیم ببینیم این پدیده نوظهور مایکروسافت در زمینه تلفن های همراه آیا توان رقابت با یکی از مهم ترین پلت فرم های تلفن همراه یعنی iOS که از زمان معرفی اولین نسخه اش در سال ۲۰۰۷ به این طرف شوک بزرگی به بازار اسمارت فون ها وارد و قاعده بازی را دگرگون کرد، دارد و چه دلایلی برای این موضوع می توان برشمرد. با ما همراه باشید….
با سلام به شما کاربر گرامی
بدین وسیله به اطلاع میرساند وبلاگ فوق به آدرس www.ICTpars.com انتقال یافت .
البته مطابق با برنامه ، تاریخ انتقال وبلاگ ابتدای سال آینده اعلام شده بود ، که متاسفانه به دلیل یک سری از مشکلات فنی از طرف سرویس دهنده لوکس بلاگ این برنامه زودتر عملی شد .
منتظر دیدار شما عزیزان در وبسایت جدیدمان با عنوان مجله خبری تحلیلی پارس هستیم .
مدیریت وبلاگ - علی حقیقت جو